Møte med Frontiers?

I høst kan du treffe Frontiers ved to anledninger: 20.-22. oktober i Midt-Troms og 12. november i Stavanger. Les mer om hva som skjer her!Den 20. oktober inviterer Sørreisa Menighet i samarbeid med Frontiers til temakvelden «Arbeid blant unådde muslimske folkegrupper», og dagen etter arrangeres halvdagsseminaret «I møte med muslimer – i hverdagsliv og menighetsliv» (påmelding innen 18.. oktober på tel. 928 53 672 (Aadland), da vi spiser lunsj sammen). Senere denne dagen arrangeres den ukntlige språkkafeen for nye og gamle nordmenn. Alt på Straumen Kapell.

Frontiers’ lederpar, Jenny og Jon Petter Feidal, deltar også på gudstjeneste i Finnsnes Kirke søndag 22. oktober. Frontiers presenteres, og det blir tatt opp kollekt til arbeidet.

Også for folk i Stavanger-området blir det mulig å få et møte med Frontiers. Da deltar lederparet under formiddagsgudstjenesten i IMI-kirken, og det inviteres til et kortseminar om det å møte muslimer som venner, og formidle evangeliet om Jesus til dem.

Comments are closed.