Frontiers inngår samarbeid om GOfest

gofest-logo-lightFrontiers Norden innleder i 2017 samarbeid med Ungdom I Oppdrag (UIO) om deres årlige GOfest-konferanser! GOfest arrangeres i år som i fjor i Stavern.

Det var styret i Frontiers Norden som sommeren 2016 henvendte seg til UIO med spørsmål om mulighet for samarbeid om GOfest. UIO svarte positivt, og dermed deltar Frontiers Norden på GOfest allerede til sommeren!

Det vil ikke inviteres til sommerseminar i Frontiers-regi i år. Til gjengjeld vil det bli mulig å delta i et opplegg i regi av Frontiers på to av ettermiddagene under GOfest, og få med seg alt som forøvrig skjer. Frontiers vil også tilby seminarer åpne for alle GOfest-deltakere, som del av det totale seminartilbudet.

Lederpar Jenny Feidal og Jon Petter Feidal i Frontiers Norden er overbevist om at samarbeidet vil bli til gjensidig velsignelse: -Samtidig som man kan få med seg inspirasjon til tjeneste og treffe andre som har et kall til tjeneste blant muslimer nær og fjern, kan man delta det store GOfest-fellesskapet, og få med seg lovsangen, forkynnelsen der, og for barn og ungdom vil det være et flott program.

Mer informasjon vil komme etterhvert, følg gjerne med på www.gofest.no – Velkommen på GOfest!

Comments are closed.