Utfordret av islam? Velkommen til Sommerseminaret 2015!

K Savage 6Nå haster det å melde seg på til årets Sommerseminar i regi av Frontiers! Årets tema er «Utfordret av islam?». Mange mennesker spør seg nå hvilken vei islam vil ta. Hva er DU utfordret av?Vi tror at den største utfordringen til oss er den å invitere muslimer fra alle muslimske folkeslag til å følge Jesus – og å gjøre det med mye kjærlighet og stor respekt.

De årlige sommerseminarene har etter hvert blitt ganske tradisjonsrike. Årets arrangement er lagt til et flott leirsted ved Oslofjorden i Røyken kommune nær Drammen, og begynner med ankomst og registrering i 17-tiden fredag 4. september, og avsluttes med gudstjeneste og lunsj søndag 6. september. Ta kontakt med Frontiers for nærmere informasjon!

Jan-OpsalMed oss som hovedtaler har vi den kjente islam-eksperten Jan Opsal. I tillegg til ulike aspekter ved årets tema vil bønn for muslimer og informasjon om arbeidet stå i fokus. Vi inviterer alle til å be for Sommerseminaret 2015 og til å selv bli med!

Jon Petter Feidal

PS: Ny frist for påmelding er satt til 28. august!

Comments are closed.